Περιοδικό Μετάδοση Ισχύος

Website: www.metadosi-ischios.gr

Το διμηνιαίο περιοδικό «Μετάδοση Ισχύος» απαντά σε όσους ισχυρίζονται ότι η Ελλάδα δεν παράγει, καθώς παρουσιάζει
όλες τις εξελίξεις στη βιομηχανία, στην παραγωγή και στην ανάπτυξη αναδεικνύοντας τις υγιείς πτυχές της εθνικής οικονομίας.
Κυκλοφόρησε το 1994 και από τότε καλύπτει όλους τους χώρους του μηχανολογικού εξοπλισμού της βιομηχανίας, όπως αυτοματισμός, ρομποτική, δίκτυα, κατεργασία μετάλλων, κίνηση και μεταφορά, μάζα και ενέργεια, εργαλεία, εργονομία, ποιότητα, ασφάλεια.
Αποδέκτες του είναι μηχανολόγοι – μηχανικοί σε βιομηχανίες, βιοτεχνίες, ναυπηγεία, σε μεγάλες εμπορικές και τουριστικές επιχειρήσεις, τεχνικές εταιρείες, τεχνικές υπηρεσίες του δημοσίου και των Ο.Τ.Α., ναυτιλιακές εταιρείες, χυτήρια μηχανουργεία, κλπ. καθώς και όλες οι εισαγωγικές, κατασκευαστικές και εμπορικές εταιρείες βιομηχανικού εξοπλισμού.
τεχνικών εφαρμογών, επιστημονικές προσεγγίσεις εστιασμένες στην ενεργειακή αποδοτικότητα, την εξοικονόμηση ενέργειας και τη σωστή συντήρηση των εξοπλισμών.

■ Φιλοξενεί αφιερώματα στοχευμένα προς όλους τους σημαντικούς τομείς της αγοράς την οποία καλύπτει.
• Συμβάλει στην πληροφόρηση με τεχνικά άρθρα έγκριτων και διακεκριμένων επιστημόνων, με σκοπό να ενισχύσουν την τεχνογνωσία όσων ευθύνονται για τη διαχείριση, τη λειτουργία και την ανάπτυξη βιομηχανικών μονάδων.
■ Παρουσιάζει νέα προϊόντα και συστήματα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, των πρωταγωνιστών του κλάδου και των συλλογικών φορέων που δραστηριοποιούνται στην ελληνική βιομηχανία και παραγωγή.
• Ενημερώνει για κάθε εξέλιξη, εκδήλωση και δραστηριότητα που αφορά στις επιχειρήσεις και τους φορείς της αγοράς και της επίσημης Πολιτείας, που άπτονται του εγχώριου κλάδου βιομηχανικής παραγωγής.

Τεχνολογία, βιομηχανία, επιτυχία

Βιομηχανικός εξοπλισμός και τεχνολογίες αιχμής σε πρώτο πλάνο