Περιοδικό Car & Truck

Website: www.car-truck.gr

Κάθε μήνα από το 2003 έως σήμερα, το περιοδικό “Car&Truck” δίνει το στίγμα των εξελίξεων στην αγορά και στους κλάδους των επαγγελματικών οχημάτων και των οδικών μεταφορών με εγκυρότητα, σοβαρότητα και κυρίως επαγγελματισμό.
Με αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα για δοκιμές, ρεπορτάζ, παρουσιάσεις και αποκλειστικότητες, το “Car&Truck” δεν έχει κατακτήσει τυχαία τον τίτλο του πιο έγκυρου περιοδικού στην Ελλάδα για κάθε είδος επαγγελματικού οχήματος και τους επαγγελματίες του χώρου, είτε είναι επιχειρηματίες είτε οδηγοί.
Αυτό είναι και το μυστικό που έχει αναδείξει το περιοδικό σε ένα από τα καλύτερα και πληρέστερα του είδους του στην Ευρώπη.

■ Δημοσιεύει δοκιμές για ελαφρά φορτηγά κλειστού και ανοιχτού τύπου (van – vanette – pick up), για φορτηγά άνω των 3,5 τόνων και τα παντός είδους επικαθήμενα, για λεωφορεία, mini bus και ταξί.
• Φιλοξενεί πληροφορίες για την κατάσταση των δρόμων, τις τιμές των καυσίμων, τα truck stops καθώς και συνεντεύξεις, τεχνικά θέματα, έρευνες, άρθρα, ρεπορτάζ, και όλη τη σχετική με το αντικείμενο του περιοδικού ειδησεογραφία.
■ Διαβάζεται από επαγγελματίες οδηγούς τοπικών, εθνικών και διεθνών μεταφορών, επαγγελματίες που αναζητούν αυτοκίνητο-(πολυ)εργαλείο για τη δουλειά τους και από το σύνολο των ανθρώπων της αγοράς που κινείται γύρω από τα επαγγελματικά οχήματα κάθε τύπου.

Follow the leader!

Έγκυρη και σοβαρή ενημέρωση για τα επαγγελματικά οχήματα, τις οδικές μεταφορές και τις επιχειρήσεις