Περιοδικό Logisitics & Management

Website: www.logistics-management.gr

Το “Logistics & Management” κυκλοφόρησε το 2000 και είναι το πρώτο περιοδικό στην Ελλάδα και ένα από τα πρώτα στην Ευρώπη, απόλυτα εξειδικευμένο στην επιστήμη των logistics και τη συγκεκριμένη αγορά.
Στις σελίδες του έχει καταγραφεί με απόλυτη ακρίβεια και μοναδική συνέπεια, η σύγχρονη ιστορία των ελληνικών μεταφορών, της αποθήκευσης, της διανομής και των σχετικών τεχνολογιών, αλλά και τα κορυφαία γεγονότα καθώς και οι σημαντικότερες τάσεις στην παγκόσμια βιομηχανία των Logistics.
Διαβάζεται από logisticians και υψηλόβαθμα στελέχη εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων, επιχειρηματίες, εργαζόμενους στον κλάδο των logistics,επαγγελματίες και προμηθευτές του χώρου, συμβούλους, πανεπιστημιακούς, φοιτητές και σπουδαστές κ.λπ.

■ Φιλοξενεί συνεντεύξεις οικονομικών, πολιτικών και επιστημονικών παραγόντων της χώρας, παρουσιάζοντας -συχνά κατ’ αποκλειστικότητα- έρευνες και επιστημονικές ανακοινώσεις, επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και δημόσια έργα, υπηρεσίες και προϊόντα που αφορούν σε μια ευρεία γκάμα συνδεόμενων με τις δραστηριότητες υποστήριξης της Εφοδιαστικής Αλυσίδας: Από τις εμπορευματικές μεταφορές και την πληροφορική μέχρι το material handling, το safe & security και τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού.
■ Στις σελίδες του περιοδικού έχουν βρει βήμα διαλόγου και προνομιακής επικοινωνίας με το αναγνωστικό κοινό, οι πρόεδροι και εκπρόσωποι όλων των θεσμικών φορέων και των κλαδικών ενώσεων.
■ Με ρόλο χορηγού επικοινωνίας, το “Logistics & Management” έχει στηρίξει και στηρίζει δεκάδες σπουδαίες εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων, όλα τα πανελλαδικά συνέδρια της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (ΕΕL), συμμετέχει σε καθιερωμένα ελληνικά φόρα για τις Μεταφορές, την Εφοδιαστική Αλυσίδα και τις τεχνολογίες που διοργανώνουν ιδιωτικές εταιρείες, κλαδικές ενώσεις ή πανεπιστημιακοί φορείς κι έχει «ταξιδέψει» στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις σε Γερμανία, Ιταλία, Τουρκία κ.ά. μεταφέροντας το «κλίμα» της διεθνούς βιομηχανίας των Logistics στη χώρα μας.

Χτυπά στον παλμό της αγοράς

«Μεταφέρει» ειδήσεις και «παραδίδει» πληροφορίες