Περιοδικό Agro - Tec

Το περιοδικό “Agro.tec“ συμβάλλει στην υπεύθυνη ενημέρωση όλων όσοι εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με τον πρωτογενή τομέα με πρωτοποριακές έρευνες, άρθρα, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, συνεργασίες με ειδικούς και πανεπιστημιακούς φορείς. Σκοπός του περιοδικού είναι η ανάδειξη με έναν πρωτοποριακό τρόπο όλων των θεμάτων που άπτονται όλων των κλάδων της γεωργίας, της κτηνοτροφίας και της αλιείας.

Το “Agro.tec“ φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε «εργαλείο» για κάθε παλιό και νέο παραγωγό με συνέπεια, γνώση και σοβαρότητα και κυρίως με υπεύθυνη ενημέρωση για όλα εκείνα που συνθέτουν τη νέα εποχή που στηρίζεται από τη μια στην εμπειρία και από την άλλη στα σύγχρονα μέσα που έρχονται από τον κόσμο του μέλλοντος.

Στόχος του περιοδικού μέσα από τη θεματολογία του είναι να συνεισφέρει στην:
• Αύξηση της παραγωγής με την εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων καλλιέργειας.
• Μείωση του κόστους με τη χρήση της τεχνολογίας και νέας γενιάς μηχανημάτων.
• Εξασφάλιση της ποιότητας που θα στηρίζεται σε σύγχρονα προϊόντα λίπανσης και φυτοπροστασίας.
• Προβολή όλων των συλλογικών η μεμονωμένων δράσεως σε όλη τη χώρα.
• Μεταφορά της διεθνούς εμπειρίας στην ελληνική πραγματικότητα.

■ Φιλοξενεί αφιερώματα εστιασμένα σε όλους τους σημαντικούς τομείς της αγοράς την οποία καλύπτει, καθώς και άρθρα έγκριτων και διακεκριμένων επιστημόνων.

■ Αναδεικνύει τις νέες τάσεις και δυνατότητες της συγκεκριμένης αγοράς, προβάλει τα νέα προϊόντα των εταιρειών και τις καινοτομίες τους, παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές του κλάδου και των συλλογικών φορέων που τον εκπροσωπεί.
■ Ενημερώνει για κάθε εξέλιξη, εκδήλωση και δραστηριότητα που αφορά στις επιχειρήσεις και τους φορείς της αγοράς και της επίσημης Πολιτείας, που άπτονται του κλάδου.

Αγροτική Ανάπτυξη

Με σεβασμό στον επαγγελματία αγρότη. Με γνώση και εμπειρία στη νέα εποχή